08-520 276 75 info@lifegrowth.se

Årlig medarbetarundersökning

Få en årlig och värdefull insikt för att förbättra anställdas engagemang, tillfredsställelse och företagskultur.

Varför medarbetarundersökning?

Årlig Människor spenderar idag mer än hälften av sin vakna tid på arbetet. Att trivas på jobbet blir både viktigt för medarbetarna och organisationen. För att locka, inspirera, behålla samt utveckla medarbetarna krävs det att företag börjar lyssna på sina medarbetarna.

En årlig medarbetarundersökning är därför något som framgångsrika företag gör för att höra majoriteten och uppfylla medarbetarnas behov. Forskningen har bevisat att nöjda och engagerade medarbetare är associerade med företagets ekonomiska utveckling. De är mer produktiva, de är varaktiga och utvecklas snabbare.

Skapa nya insikter för förändring och utveckling

Skräddarsydda undersökningar

Våra undersökningar anpassas efter er verksamhet och ger en analys med åtgärdsförslag. Undersökningarna är välbeprövade och har resulterat i framgång för våra kunder som har fått en friskare relation med medarbetarna. Sätt en grund för en attraktiv arbetsplats.

”LifeGrowth fick mig att förstå mina kunder mycket bättre. Jag är i ständigt behov av att veta vad mina kunder tycker och tänker och nu förenklas mitt arbete”

Nora W

N&W Accounting

Mät medarbetarupplevelsen och få en fullständig bild över vad dina anställda tycker – vi är med dig från start till mål.